onsdag 25. mai 2011

A Day in The Life

Eller et par av dem. Nå er det over en uke siden jeg kom tilbake, og helt ærlig så føles det ut som om jeg aldri dro, på godt og vondt. I dag har vi fått ny timeplan, noe som betyr good bye til dobbel-dobbel teater på trisdager, noe som er litt chill og litt kjipt. Hva skal man egentlig med enkelt-fritimer midt på en dag? Egentlig er alle som ikke hadde fire timer fysikk og to timer kjemi på tirsdager bare sånn passe fornøyde. Men jeg skal ikke klage, dobbel fri på mandag morgen juhu.

Wow, det har faktisk bare gått en og en halv uke siden jeg kom tilbake. I typisk Watrford style har det skjedd utrolig mye. Vi har allerede fått en shitload med lekser, men alikevel har jeg og Sophia fra Tyskland klart å stappe inn en hel Emmaserie og som de nerdene vi er har vi nå begynt på "Little Dorrit" Charles Dickens serie. Men hva kan jeg si, I Love it . På fredag var det også Sophia's bursdag, og hun hadde utkledningsparty. Jeg var Wendy fra Peter Pan, Live var heksa fra Snehvit og Jenny var Tornerose (sleeping beauty fordi hun sov rett før bursdsgen) i typisk Disney stil fordi vi tross alt er de tre norske Disneyfigurene. Sophia selv hadde på seg knallgrønt og hjemmelagde ører og var Yoda. (det hører en intern humor til dette) Lykke var likevel den beste som Pippi Langstrømpe. Det er utrolig hvor mange som har hørt om Pippi Langstrømpe.

Ellers så har jeg og Live fått Linkparents ,wooho! De er Amerikanske, og vi skal besøke dem på Søndag, etter bushfire. Det er en giganisk "kunstefstival som er på House on fire fra Fredag til Søndag. Selvfølgelig planlegger vi å tilbringe hele lørdagen der. Det er fint at fine ting skjer nå som det begynner å bli kaldere.

For det blir faktisk kaldt her i Swaziland. Vi hadde et hostel meeting i går hvor hostelparentsene våre snaket om brannsikkerhet og hva som er lov og ikke lov. Og visstnok blir folk ganske desperate i termin to. En hadde til og med gått så langt som å hekte ovnen av veggen og bruke den som varmeteppe. Wow.

Åh, litt koselige ting fra dagen i dag, Til Lunsj i dag snakket Live, Jenny, Lykke og jeg om Raske menn, pornosangen og verdenshistorien på 5 minutter. Og Rødhette og Ulven. Det anbefales på det sterkeste å spørre Live om å ta en parodi av Rødhette og Ulven. Vi lo alle så vi gråt. Jeg har også sunget "Lækker", en meget lekker dansk partysang med Emil i dag. Åh, jeg blir så glad av dansk. Det er ikke rart i det hele tatt at dansker er de gladeste mennesker i verden. Jeg gleder meg til å flytte til Køben. Det er nemlig min nye plan. Psykologi i Køben. Litt dumt at det er sånn hei 42 IB-poeng for å komme inn. Det tilsvarer ca 5.6 eller noe slikt hjemme. Men jaja. Jeg har self-taught + null kjemi eller fysikk . (En annen ting som gjorde meg glad nå var at jeg så Kang Ho fra Korea komme inn med hvite fluffy ørevarmere på. Åh, jeg liker mine co-years.)

Så, Nå sitter jeg i Common room sammen med Live, Sophia (Tyskland) og Sofia (USA), det er rett etter prep-time (leksetid woop woop) og venter på at internett skal funke. Noen spiller biljard, men egentlig er common room veldig øde. Tror kanskje det har noe med at internett ikke funker. Bombe. Men En litt kos ting da var at begge  jentevaskemaskinene var ledige. Da ble det vaskeparty for Ingrid og Live. Nå er begge vaskemaskinene tatt. Mohaha. (Slik ser altså et avsnitt ut når jeg prøver å skrive om mitt hverdagsliv)

Som vanlig ender ennå et tilsynelatende veldig velstrukturert innlegg i Ingrid Lie's digresjoner. Kanskje jeg en gang i sann IB-stil lager en disposisjon og planlegger et inlegg med velbalanserte argument og bilder som illustrerer innhold. Da ville både Mr. Keating teaterlærer og Lovisa eksengelsklærer bli veldig glade. En gang kanskje. Intil det skjer kan jeg le av mine egne vitser.

Tuds.

Tulla.

Avslutter med å lure på hvorfor jeg har så mange Amerikanske treff på min blogg. Eller som Eli sa da han hørte at Mamma er verdens verste stalker. "Oh, so that's why I have so many views from Norway."

Jeez.

1 kommentar:

  1. siden du nå er kjendis for meg, hadde jeg satt pris på om du kunne LINKET FACEBOOKEN DIN SÅ JEG FÅR SETT BILDER FRA SWAZILAND!!!!!ØJO"#Nfbew plis takk!!!!!:)(:D:D:DD

    SvarSlett

spam