søndag 20. mars 2011

god morgon Swaziland

Eg er trøtt i common room. Men hei, når internett er nesten Norgeraskt på morgenen kan man ikke la småting som 3 timers søvn stoppe internettnerding. I allefall ikke når man faktisk har noe å skrive om på sin blogg for en gangs skyld.

I går var det UWC-day. Det var fint med parade og  afrikanske danser og taler og kembomye god mat. VI starta med å gå inn i parade land for land å prensentere oss på vårt eget språk. Men som de gode Nordmenn vi er måtte vi selvfølgelig skille oss ut mest mulig å synge "Norge i rødt, hvitt og blått isteden" meget morsomt men smålig kleint når vi starta så lyst at ingen bortsett fra Jens kom opp på de lyse partiene. Så sto vi der da i Mariusgenserne og fant ut at vi kanskje skulle avslutte før vi hadde tatt hele første verset. Men jaja, det var kleint på som bare nordmenn kan gjøre det og da fikk vi jo i allefall vist litt norsk kultur. Så så vi på flinke afrikanere som danset og var misunnelig å tenkte at det var bra Jenny ikke fikk viljen sin sånn at vi måtte danse reinleder. Litt nedtur var det jo selvfølgelig at ikke Jens kan danse halling. Etter alle oppvisningene var det mat. mat, mat, mat. SÅ utrolig mye god mat, og noen som tok av helt. Bare får å si det sånn, den italienske stallen hadde sukkerspinnmaskin og sjokoladefontene. Jeg spiste meg til døde på Bulgarsk, Etiopisk, Tysk, Italiensk, Asiatisk og Vest-Afrikansk mat. Når man er vant til Capitol catring mat så var UWC-day mat himmelen. Heldiggrisene med kjøleskap hadde med seg bokser for å hamstre mat for neste uke. VI nordmenn stekte vafler med to vaffeljern som var treige som fy. Men folk likte halvstekte vafler ogås, og det er heller ikke så galt å ha 10 liter med vaffelrøre igjen til neste uke.

Dagen ble avsluttet med fotballkamp mellom ex-IBere og IB 1og 2. Ikke at jeg så så mye til den, for Nordmennene var generelt opptatt av å steke opp 30 liter vaffelrøre. Men IB 1 og 2 vant så det var fint.

Jeg liker UWC-day. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

spam